Връщане и замяна

Watch24 Връщане и замяна
Връщане и замяна може да направите до 14 дни, считано от датата на вашата покупка от нашият онлайн магазин или физически магазин. За да направите връщане и/или замяна е нужно закупеният продукт от вас да бъде в перфектно търговско състояние, неразличимо от ново, с оригиналните лепенки и аксесоари, с които сте получили пратката си от нас. Преди да върнете пратката към нас, моля попълнете онлайн формуляра по-долу, като посочите вашите данни и модела на часовника. При попълването на формуляра е добре да посочите дали ще връщате часовник за замяна, като преди това може да направите нова поръчка с избраният модел за замяна.

ВАЖНО: Часовниците за връщане и замяна не трябва да имат никакви следи от използване и употреба, в противен случай запазваме правото си да откажем замяна на продукта! Рекламации, които са в следствие на неправилна употреба или поддръжка не се приемат.

Моля, попълнете формуляра за връщане в онлайн формата по-долу, след което изпратете вашите продукти за замяна и връщане до адрес или офис на куриер за ваша сметка:

Изпращане до адрес:

4000 Пловдив
Улица Георги Кондолов 1
Магазин Watch24.bg
за МУУН ИНФИНИТИ ЕООД
0885 811 818

Изпращане до офис на Еконт:


град Пловдив
офис Автогара Родопи на ул. Калиакра 7А
за МУУН ИНФИНИТИ ЕООД
0885 811 818

Важно: Опаковайте продуктите в оригиналните кутии и съхранете добре при транспорт. Връщането и замяната са за сметка на клиента.

Формуляр за връщане:Моля, въведете вашето име
Моля, въведете емайл адрес
Моля, въведете телефон
Моля, изберете за замяна или връщане
Invalid Input
Invalid Input