На изплащане / лизингПродуктите от каталога на Е-магазина в Watch24.bg може да закупите на изплащане /лизинг/ чрез TBI Банк. Предлагаме различни варианти, като минималната сума за покупка на лизинг е 100 лева /сто/. Лихвата се определя от периода на изплащане. Услугата е удобство за пазаруване, тъй като ви улеснява и не нарушава вашият месечен бюджет. Предложението е валидно за всички потребители на онлайн магазина, които желаят и изберат този метод на плащане при приключване на поръчката в кошницата.

При поръчка е нужно да отбележите начин на палщане "На изплащане чрез TBI Банк" в количката при стъпката за приключване на поръчката. Наш служител ще се свърже с вас в рамките на работния ден, за да уточните периода на лизинга и да потвърдите вашата заявка чрез получаване на SMS код. След подаване на заявката от наш служител към TBI Банк, в рамките на 30 минути ще се свършат с вас от TBI Банк, за да уточните детайлите за кандидатстване - като лесно и удобно може да направите това през вашият телефон.

Пазарувай БЕЗ лихва за 6 месеца


За всички наши клиенти предлагаме опцията пазаруване без лихва за период от 6 месеца. Вземи избраният от теб часовник и изплати на 6 равни вноски без лихва. Ако изберете този вариант, плащате първата вноска при получаване на часовника и още 5 вноски - разделени на 5 месеца към TBI Банк. Първата вноска може да платите с наложен платеж, или друг метод по желание на клиента.

* Важно офертата за изплащане на 6 вноски без лихва не е валидна за промоционални оферти за часовници с повече от 10% отстъпка. Ако избраният от вас часовник попада в тази категория, може да кандидатсвате и вземете на изплащане със стандартните условия на TBI Банк. Може да разгледате нашите предложения за Мъжки часовници и Дамски часовници.