Watch24 е официален представител на Invicta за България

Хубавият часовник е задължителен аксесоар за допълване на всеки вид облекло. Правилно подбран такъв може да подобри визията ви многократно. Качествените часовници са незаменим помощник, но, както и да звучи, не е чак толкова лесно да изберем такъв. Една марка ни идва на помощ – Invicta. Те предоставят достъпни цени, но поддържат високо качество. В продуктовата им гама са включени и мъжки часовници, и дамски часовници, и такива, подходящи и за двата пола. Така от марката гарантират, че ще имат решение за всеки клиент.
Прочети още...

Watch24 е новият партньор на Ботев Пловдив

Имаме удоволствието да споделим с вас, нашето партньорство с Футболен клуб Ботев Пловдив. „Канарчетата“ продължават да разширяват своята партньорска мрежа. В партньорство с ПФК Ботев, Watch24 ще предложи преференциални условия, отстъпки с до минус 20% и подаръци за закупуване на продукти от тяхното портфолио на притежателите на клубни карти (VIP, 1912 и Канарче). Промоционалните условия са валидни за покупки на място във физическите обекти, при представяне на клубна карта.
Прочети още...

Black Friday кампания за марката Fossil

Уважаеми клиенти, с гордост обявяваме нашата нова и вълнуваща промоционална кампания, посветена на часовниците от изключителната марка Fossil. В периода от 14 ноември 2023 г. до 28 ноември 2023 г., всички налични дамски часовници Fossil и мъжки часовници Fossil ще бъдат със специално 20% намаление. Това е уникална възможност да подчертаете своя стил и индивидуалност, като инвестирате в едно от най-популярните и качествени имена в света на часовниците. Fossil се отличава с иновативен дизайн, изработка от висококачествени материали и надеждна функционалност. Вярваме, че тези часовници не само ще ви помогнат да сте винаги навреме, но и ще добавят нотка на елегантност към вашата визия.
Прочети още...

Заредете се с Изключителни Отстъпки: Регистрирайте се сега за Предимство през Черния Петък

С приближаването на най-големия търговски празник на годината Черния Петък /Black Friday/, имаме удоволствието да ви съобщим за предстоящите ни ексклузивни намаления! В т3зи дни на страхотни оферти и намаления, искаме да направим вашето пазаруване още по-специално. Затова ви каним да се регистрирате сега в нашия магазин и да се възползвате от ранния достъп до нашите невероятни отстъпки, предназначени само за регистрирани потребители!
Прочети още...