Плащане и доставка

Watch24 Плащане и доставка
Пазарувайте лесно и удобно с Безплатна доставка в България. За ваше улеснение сме добавили различни опции за плащане на поръчките, като спрямо от избраният от вас метод - може да бъде начислена такса в/у стойността на поръчката ви. Всички продукти обозначени с тик Наличен са налични във физическият ни магазин и могат да бъдат поръчани и платени по един от следните начини:

- Наложен платеж - плати директно на куриера при доставка;
- Плащане с PayPal.com - плати с карта чрез PayPal;
- Плащане по Банков път - преведи сумата по нашата Банкова сметка;
- Плащане чрез ePay и/или EasyPay; - Плащане чрез Кредитна/Дебитна карта през портала на Stripe; - На изплащане чрез TBI Bank;

Доставката на всички поръчани продукти се извършва в рамките на следващият работен ден за големите населени места, и до 2 работни дни за по-малките населени места в България. Работим с Econt Express и всички пратки са застраховани и изпратени навреме. Според почивните и официалните неработни дни, е възможно да има забавяне на доставката ви.

Плати и вземи във физически магазин

Може да поръчате часовник и да го вземете лично от физическият ни магазин в град Пловдив, на улица Георги Кондолов №1. Ако желаете да запазите вашата бройка от даден модел, направете заявката онлайн и изберете метод на получаване във Физическият магазин. Така ще запазите часовника и ще може да го получите в нашият магазин. Може да платите на място в брой или с карта чрез ПОС терминал.

Поръчай на лизинг / изплащане

При определени марки - модели часовници, ако те са обозначени с икона за Вземи на лизинг, може да поръчате на лизинг към TBI Bank. В приключване на поръчката може да изберете срока за погасяване на задълженито и финансовите условия. Моля, имайте в предвид, че заявките за лизинг се разглеждат от финансовите институции, които сте избрали за свой финансов агент, а не от наши служители. При одобрение, ще получите стоката веднага, след като подпишете договор с избраната финансовата агенция.

Плащане с Дебитна / Кредитна карта посредством V-POS

  1. Видове карти, които се приемат: Дебитни, Кредитни и Бизнес карти Visa и Mastеrcard;
  2. Транзакциите се осъществяват посредством програмите за сигурност MasterCard Identity check и VISA Secure;
  3. От гледна точка на сигурност, максималната сума за плащане с карта е 8000 лв;
  4. Не съхраняваме данни за банковите карти, използвани за плащане чрез сайта;
  5. При необходимост от връщане на сума, платена с банкова карта, сумата се възстановява по картата, с която е извършено плащането