Физически магазин

Watch24 Физически магазин
Заповядайте във физическият ни обект в град Пловдив, на улица Георги Кондолов №1. Тук, на място при нас, ще откриете всички предлагани модели в електронният ни магазин и може да ги видите на живо, да ги прегледате и премерите. Ако се затруднявате с избора си онлайн, или желаете да получите на момента избраният от вас часовник, или имате нужда от помощ при избора, ние сме готови да ви предложим нашето съдействие.

В шоу рума ни ще откриете марките Philipp Plein, Tissot, Luminox, Edox, Tag Heuer, Invicta, Bulova, Citizen, L&JR, Nostas Milano, Tecnotempo, Gaga Milano, Bering, Versace, Murex, Mercury, Fossil, Festina, Tommy Hilfiger, Casion, G-Shock, Michael Kors и други.

В офиса ни може да получите и вашите онлайн поръчки напълно Безплатно и веднага след направената поръчка. Приемаме плащане в брой и/или с карта чрез ПОС Терминал, както и плащане чрез ВПОС и Stripe. Информирайте се за работното ни време и почивни дни в страницата за контакти. Локация може да вземете директно от картата в тази страница или страницата за контакти.

За повече информация, моля свържете се с нас на телефон 0885 811818
Очакваме ви!

Физически магазини Watch24