GG-B100-1A3ER_01.jpg
Мъжки часовник Casio G-Shock Mudmaster GG-B100-1A3ER Мъжки часовник Casio G-Shock Mudmaster GG-B100-1A3ER Мъжки часовник Casio G-Shock Mudmaster GG-B100-1A3ER Мъжки часовник Casio G-Shock Mudmaster GG-B100-1A3ER Мъжки часовник Casio G-Shock Mudmaster GG-B100-1A3ER
casio

Мъжки часовник Casio G-Shock Mudmaster GG-B100-1A3ER

КОД: GG-B100-1A3ER
Наличен
769,00 лв
Безплатна експресна доставка
Наличен в собствен склад
100% оригинален продукт
Добави в кошницата
Вземи и на изплащане с 0% лихва
Без оскъпяване за 6 месеца!
Мъжки часовник Casio от колекцията G-Shock - Mudmaster, модел GG-B100-1A3ER. Изработен е от полимер и карбон. Удобен часовник, подходящ за всеки ден и се препоръчва при специални условия - тип оцеляване. Модела има водоустойчивост от 20 ATM, което позволява обилно мокрене и къпане, плуване и гмуркане с него. В часовникът е внедрен Quad Sensor – компас, алтиметър/барометър, термометър и акселерометър, който може да следи крачките, в една изключително компактна конфигурация.

Специална апликация на G-Shock, която улеснява конфигурирането на часовника, включва нова функция Mission. Апликацията автоматично записва данни за височина измерени от часовника и информация за маршрута събрана от GPS-а на телефона. Замерванията на височина и стъпки се изпозлват, за да се калкулира калорийната консумация, като се взимат предвид изкачвания и спускания и в последствие се записват в данните за активността (Actibity log).Пристига в кутия с 24 месеца международна гаранция.
Технически характеристики
Производител Casio
Колекция G-Shock
Mudmaster
Вид Мъже
Механизъм Кварцов
Задвижване
Тегло /гр./ 92
Верижка/каишка Полимер
Корпус Карбон
Покритие
Размер на корпуса 54 mm
Стъкло Минерал кристал
Циферблат Черен
Водозащита 20 ATM
Гаранция 24 месеца