-10%
IPM546_02.jpg
Кутия за навиване на автоматични часовници Invicta Кутия за навиване на автоматични часовници Invicta Кутия за навиване на автоматични часовници Invicta
invicta

Кутия за навиване на автоматични часовници Invicta

КОД: IPM546
Наличен
197,10 лв
219,00 лв
Безплатна експресна доставка
Наличен в собствен склад
100% оригинален продукт
Добави в кошницата
Вземи и на изплащане с 0% лихва
Без оскъпяване за 6 месеца!
Кутия за навиване на автоматични часовници Invicta. Кутията навина един часовник едновременно и е изработена в черна кожа с обшивка. Тази кутия е едно изключително решение за вашият автоматичен часовник, на който ще поддържа работната честота и ще го защитава. Със сигурност това е един продуктите, който всеки ентусиаст на автоматичните часовници трябва да притежава.

Кутията пристига с адаптер за захранване AC, който осигурява мощност за задвижването. Допълнително може да се добавят и 2 х AA батерии, когато кутията е в движение или пътувате. Има бутон за включване/изключване и насочване на ротацията в определена посока - по часовниковата стрелка или обратно. Разполагате с пълен контрол върху зареждането на часовника си. Кутията е изработена от висококачествени материали.

Кутията ротира /движи/ часовника в период от 2 минути непрекъснато, след което почива 6 минути, като този цикъл се повтаря непрекъснато.
Технически характеристики