Политика за поверителност

Watch24 уважава своите клиенти и затова приема следната Политика за поверителност при използването на онлайн магазина ни. Вашите данни и информация се съхраняват при нас в База данни, като процеса е изцяло законосъобразен с българското законодателство, както и във връзка с директивата GDPR, Закон за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Закона за електронната търговия (ЗЕТ).

Съхраняването на данните ви се отнася за всички запитвания, които получаваме чрез нашата онлайн форма и/или директно на емайл адрес. Данни постъпили чрез поръчка - в това число Име, Фамилия, Адрес, Телефонен номер, Email адрес. Преди да изпратите вашите поръчки и запитвания, вие ще имате възможността да се съгласите с нашата Политика за поверителност и да дадете своето съгласие за обработка на данните ви.

Използваме събраните данни, за да подготвим и изпълним заявените поръчки и запитвания.

Можете сами да изтриете профила си и/или да заявите за изтриване вашите данни на info (at) watch24.bg. В противен случай, ние съхраняваме Вашите данни на сървъра ни до 2 години след постъпване на информацията. При възникване на въпроси и/или трудности, моля свържете се с наш консултант, който ще помогне да разрешите Вашите трудности.

Благодарим Ви, че сте наши клиенти и ви пожелаваме приятно пазаруване.